Ohjelmaa virkistyspäiville ja toimintaa tiimillesi. Polttariporukoita unohtamatta!

Ohjelmapalvelut, ruokailut, kuljetukset ja saunomiset järjestyvät kauttamme vaivattomasti. Ohjelmistoomme kuuluvat mm. melonta, kumilauttaretket, pyöräily, vaellus, kalastus sekä erilaiset tiimikisailut ja seikkailut.

Alla muutamia esimerkkejä ohjelmapalveluistamme!

Kaupunkimelonta ja lohikeitto!

Melomme kaupungin edustalla avokanooteilla/inkkareilla pareittain. Pyörähdämme torin edustalla ja katsastamme Kiikelinsaaren 'vaatimattomat' asunnot. Tietysti käymme ruotsalaisia moikkaamassa merellä. Matkalla rantaudumme ja nautimme maukkaan keittolounaan.
Hintaa melonnalle ja ruualle tulee 53€/henkilö (5-15hengelle). Myös isommille ryhmille!

Amazing Race!

Seikkailukisat ovat suosittuja virkistyspäivän kuin myös polttareiden ohjelmana. Ohjelma räätälöidään osallistujien ja ajankohdan mukaan. Kisassa varmasti saadaan hiki pintaan, mutta mitään 'älyttömiä' rasteja ei kuitenkaan ole.
Lenkkarit ja ulokoiluvaatteettri on sopiva asuste. Kisassa tarvittava kalusto tulee järjestäjän puolelta. Kisat voidaan järjestää lähellä Oulun keskustaa ja halutessa 'jälkipyykki' pestään Edenin lämpimässä vedessä, minkä jälkeen on ansaittua nauttia tuhti Burgerateria :)
Sopii hyvin myös isoille ryhmille. Kysy lisää!

Virkistyspäivä / Team day / Stratekiapäivä maaseudulla!

Tuntuuko sinusta että tiimisi tarvitsee levähdyshetken arjen kiireiden keskellä?! Lamminpirtti Yli-Vuotolla tarjoaa tähän oivat puitteet. Palaverin pitoon löytyy tarvittavat apuvälineet. Tietysti voit unohtaa palaverin ja nauttia maalaismaisemasta Kiiminkijoen läheisyydessä. Matkaa vuotolle tulee n.60km Oulusta.

Palaveripäivän sisältö Vuotolla:
-tulokahvit sämpylän kanssa
-palaveri
-ruokailu (useita vaihtoehtoja)
-melontaretki Kiiminkijoella, tulva-aikana koskenlasku kumiveneellä
-lähtökahvit ja pannari
Hintaa päivälle tulee 850€ (laskettu 10-hengelle)

Lisämaksusta sauna, päivällinen ja kuljetukset.
Myös isommille ryhmille!

Virkistyspäivä patikoiden Oulun lähellä!

Jos virkistyspäivään ei pystytä käyttämään aikaa koko päivää, niin tämän ohjelman ehtii tekemään myös iltapäivän aikana. Patikoimme n.7km matkan, minkä jälkeen paistamme makkarat nuotiolla ja lopuksi nautimme oikeat nokipannukahvit pullan kera.

Hintaa päivälle tulee 400€ (laskettu 10-hengelle)

Patikoinnin sijasta voidaan myös ajaa maastopyörillä, mutta silloin ryhmän koko on max.10-henk.

Polttariohjelmaa Oulussa

Polttariporukoiden suosikkeja ovat olleet melontaretket ja koskenlasku tulva-aikana. Erityisesti vauhdikas melonta Kiiminkijoella on ollut suosittu. Reitti tarjoaa sopivasti jännitystä sillä matkalta löytyy viisi 1-luokan koskea.

Melontaretkistä löydät lisätietoa melonta sivuiltamme. Melontaretket räätälöidään toiveidenne mukaisesti.

Picnic retki Oulujoella isolla kumiveneellä on mukava tapa viettää aikaa kavereiden kanssa. Kumiveneeseen mahtuu 10-henkeä / 1000kg. Jos haluaa hyvän treenipäivän niin meloessa tulee varmasti hiki pintaan. Tietysti voi nautiskella maisemista ja antaa pienen moottorin tehdä raskain työ :)

Polttarit maaseudulla!

Lamminpirtti Yli-Vuotolla tarjoaa mukavan ja rauhallisen paikan polttarien pitämiseen. Pirtti on sähköistetty ja siellä on normaalit varusteet. Kaikkiaan Lamminpirtille mahtuu 20-henkeä majoittumaan. Puusauna on erillisessä rakennuksessa pihapiirissä. Matkaa Vuotolle tulee n.60km Oulusta.

esim. 10-hengen polttaripaketti Vuotolla sisältäen melontaretken Kiiminkijoella ja yöpymisen veden äärellä saunoineen, hintaa tulee 650€.
Lisämaksusta:
-aamupala+muut ruuat
-liinavaatteet
-savusauna
-loppusiivous

Kumilauttaretket ja koskenlasku

Keväällä Koitelissa järjestetään koskenlaskua. Veden ollessa korkealla Kiiminkijoen vauhdista voi nauttia myös pidemmällä päiväretkellä.

Koitelin koskenlasku 30€/henkilö, nuotiokahvit ja pulla 5€ lisämaksu/henkilö.
Perhereitti jolle lapset voivat lähteä mukaan on 9km mittainen jokiseikkailu ja se aloitetaan makkaranpaistolla.Koitelia emme tietenkään lasten kanssa laske.

Hinta perhereitille on:
aikuinen 40€ ja lapsi 20€.
Kaksi perhettä mahtuu mukavasti lauttaan.