Yön yli melontaretket

Retkimelonta yhdistää melonnan ja retkeilyn. Retket voivat olla yön yli retkiä tai kestää kauemminkin. Tilaviin retkikajakkeihin ja intiaanikanootteihin mahtuu helposti mukaan kaikki tarvittavat retkeilyvarusteet. Oppaan johdolla aloittelevakin retkimeloja pääsee hiomaan melonta- ja retkeilytaitojaan hyvässä seurassa!

Jokiretket

Yön yli retki Kiiminkijoelle.
Kalastaminen melonnan ohella on mahdollista Kiiminkijoella. Matkan varrelta löytyy hyviä yöpymispaikkoja. Kiiminkijoella näkee ainutlaatuisia erämaa- ja kulttuurimaisemia, joiden lomassa jännitystä tarjoavat pienet koskiosuudet.
Jos melontakokemusta on, niin yön yli retken pystyy tekemään Kiiminkijoela ilman opastusta. Kysy lisää, sillä kauttamme saat kaikki varusteet, kuljetukset ja paljon tietoa joesta ja hyvistä päiväetapeista.

Kiiminkijokimelonta 9.6-11.6.2017

Kiiminkijokimelonta on kaikille avoin opastettu retkimelontatapahtuma. Hyvän palautteen johdosta Kiiminkijokimelonta on myös tänä vuonna kolmipäiväinen tapahtuma. Aloituspaikkana on Juorkuna ja melonnan lopetamme Koiteliin. Matkaa kolmelle päivälle kertyy mukavasti yli 90km. Voit osallistua yhdelle päivälle taikoko 90km matkalle.

Kiiminkijokimelonta saatiin päätökseen lämpimissä keleissä ja ilman suurempia kommelluksia. Pari puolikasta eskimokäännöstä nähtiin matkalla, mutta ne kuuluvat asiaan:)

Kiitos melontatapahtumaan osallistujille ja yhteistyökumppaneille. Katsotaan mitä seuraava kesätuo tullessaan Kiiminkijokimelonnan suhteen.