Ohjelmaa virkistyspäiville ja toimintaa tiimillesi. Polttariporukoita unohtamatta!

Ohjelmapalvelut, ruokailut, kuljetukset ja saunomiset järjestyvät kauttamme vaivattomasti. Ohjelmistoomme kuuluvat mm. melonta, kumilauttaretket, pyöräily, vaellus, kalastus sekä erilaiset tiimikisailut ja seikkailut.

Alla muutamia esimerkkejä ohjelmapalveluistamme!

Koskenlasku Kiiminkijoella!

Koskenlaskua kajakeilla ja kanooteilla kiiminkijoella.
Mukavaa pärskettä ja jännitystä 1-luokan koskissa.

Kaupunkimelonta ja lohikeitto!

Melomme kaupungin edustalla avokanooteilla/inkkareilla pareittain. Pyörähdämme torin edustalla ja katsastamme Kiikelinsaaren 'vaatimattomat' asunnot. Tietysti käymme ruotsalaisia moikkaamassa merellä. Matkalla rantaudumme ja nautimme maukkaan keittolounaan. Myös isommille ryhmille!

Hintaa melonnalle ja ruualle tulee 58€/henkilö (5-15hengelle).

Amazing Race!

Seikkailukisat ovat suosittuja virkistyspäivän kuin myös polttareiden ohjelmana. Ohjelma räätälöidään osallistujien ja ajankohdan mukaan. Kisassa varmasti saadaan hiki pintaan, mutta mitään 'älyttömiä' rasteja ei kuitenkaan ole. Kisan kesto n.2 tuntia.

Lenkkarit ja ulkoiluvaatteet on sopiva asuste. Kisassa tarvittava kalusto tulee järjestäjän puolelta. Kisat voidaan järjestää lähellä Oulun keskustaa.

Hintaa kisalle tulee 48€/henkilö (10-25 henkeä), myös isommat ryhmät. Jos haluaa paistaa makkarat kisan jälkeen ja nauttia lättykahvit, niin silloin koko paketille tulee hintaa 55€/henkilö.
Sopii hyvin myös isoille ryhmille, pyydä tarjous!

Virkistyspäivä / Team day / Stratekiapäivä maaseudulla!

Tuntuuko sinusta että tiimisi tarvitsee levähdyshetken arjen kiireiden keskellä?! Lamminpirtti Yli-Vuotolla tarjoaa tähän oivat puitteet. Palaverin pitoon löytyy tarvittavat apuvälineet. Tietysti voit unohtaa palaverin ja nauttia maalaismaisemasta Kiiminkijoen läheisyydessä. Matkaa vuotolle tulee n.60km Oulusta.

Virkistys- / palaveripäivän sisältö esim.
-tulokahvit sämpylän kanssa
-palaveri
-ruokailu (useita vaihtoehtoja)
-melontaretki Kiiminkijoella, tulva-aikana koskenlasku kumiveneellä
-lähtökahvit ja pannari
-saunat, päivällinen ja kuljetukset saadaan myös järjestettyä.

Kysy lisää!

Virkistyspäivä patikoiden Oulun lähellä!

Jos virkistyspäivään ei pystytä käyttämään aikaa koko päivää, niin tämän ohjelman ehtii tekemään myös iltapäivän aikana. Patikoimme n.7km matkan, minkä jälkeen paistamme makkarat nuotiolla ja lopuksi nautimme oikeat nokipannukahvit pullan kera.

Kysy lisää!

Polttariohjelmaa Oulussa

Polttariporukoiden suosikkeja ovat olleet melontaretket ja koskenlasku tulva-aikana. Erityisesti vauhdikas melonta Kiiminkijoella on ollut suosittu. Reitti tarjoaa sopivasti jännitystä sillä matkalta löytyy viisi 1-luokan koskea.

Melontaretkistä löydät lisätietoa melonta sivuiltamme. Melontaretket räätälöidään toiveidenne mukaisesti.

Picnic retki Oulujoella isolla kumiveneellä on mukava tapa viettää aikaa kavereiden kanssa. Kumiveneeseen mahtuu 10-henkeä / 1000kg. Jos haluaa hyvän treenipäivän niin meloessa tulee varmasti hiki pintaan. Tietysti voi nautiskella maisemista ja antaa pienen moottorin tehdä raskain työ :)

Polttarit maaseudulla!

Lamminpirtti Yli-Vuotolla tarjoaa mukavan ja rauhallisen paikan polttarien pitämiseen. Pirtti on sähköistetty ja siellä on normaalit varusteet. Kaikkiaan Lamminpirtille mahtuu 20-henkeä majoittumaan. Puusauna on erillisessä rakennuksessa pihapiirissä. Matkaa Vuotolle tulee n.60km Oulusta.

esim. 10-hengen polttaripaketti Vuotolla sisältäen melontaretken Kiiminkijoella ja yöpymisen veden äärellä saunoineen,
hintaa tulee 750€.
Lisämaksusta:
-aamupala+muut ruuat
-liinavaatteet
-savusauna
-loppusiivous

Koskenlasku Kiiminkijoella!

Koskenlaskua kajakeilla ja kanooteilla kiiminkijoella.
Mukavaa pärskettä ja jännitystä 1-luokan koskissa.

Koitelin koskenlaskua olemme koittaneet vähentää ohjelman lyhyyden takia. Se vauhdikas osuus on ohi 5-minuutissa ja aina näkee asiakkaiden kasvoilta että tuossako se jo oli.

Jos malttaa ja odottaa tulvan rauhoittumista, niin pääsee laskemaan koskea pienemmallä kalustolla kajakit/kanootit ja saa rahalle todellakin vastinetta. Lyhimmillään melomme ja laskemme koskia 9km ja siihen menee aikaa kaikkiaan n.3h. Matkalle tulee viisi 1-luokan koskea, mitkä kyllä jännittävät mukavasti. Ehdottomasti suosituin ohjelma johtuen sen vauhdikkudesta!

Firmoille virkistyspäivänä olemme järjestäneet koskenlaskua Ylivuotolla. Koskenlasku Kiiminkijoella n.9km, minkä jälkeen pääseen perinteiseen puulämmiteiseen saunaan ja sitten maittavan ruuan ääreen.

Kysy lisää!!